Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ρολοκουρτίνα Ρόλερ Σύστημα Σκίασης Domus Uni White-0150

-27% 3-7 ημέρες Ρολοκουρτίνα Ρόλερ Σύστημα Σκίασης Domus Uni White-0150
Χαρακτηριστικά
Σκίαση Κουρτινών-Ρόλερ Μερική Συσκότιση

Για παραγγελίες άνω των 40 € δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες άνω των 80 € δεν υπάρχουν έξοδα αντικαταβολής

Περιγραφή

Ρολοκουρτίνα ρόλλερ με ύφασμα αντηλιακό. 

Τύποι πανιών

1. Μερικής Συσκότισης – Απλό : Τα πανιά αυτά προσφέρουν συσκότιση σε μέτριο βαθμό. Οι ακτίνες του ήλιου περνούν ελαφρώς από το ύφασμα. Δεν μπορούμε να δούμε ευδιάκριτα έξω από το παράθυρο αλλά ούτε να μας δούνε στο εσωτερικό.

2. Blackout – Ολική Συσκότιση: Τα πανιά blackout προσφέρουν πλήρη συσκότιση. Δεν μπορείτε να δείτε μέσα από ένα ρόλλερ blackout.  Τα Blackout έχουν στην πίσω επιφάνεια μία στρώση vinyl ώστε να μην περνάει καθόλου φως. (Το φως περνάει μόνο από τα πλάγια και από το πάνω και κάτω μέρος του.

3. Screen – Διάτρητα: Τα πανιά screen προσφέρουν ελάχιστη συσκότιση. Μπορούμε να δούμε ελαφρώς έξω από το παράθυρο αλλά δεν μπορούν να μας δουν. Αν ανοίξουμε το φως στον εσωτερικό χώρο φαινόμαστε σε μεγάλο βαθμό. Είναι ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους.

 Ο βαθμός συσκότισης εξαρτάται και από το χρώμα του πανιού, όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι τόσο περισσότερο φως θα περάσει. Σε αντίστοιχο είδος πανιού με σκούρο ύφασμα θα περάσει λιγότερο φως.


  • Κατασκευαστής: domus-curtainsystems
  • Κωδικός Προϊόντος: mod26235
  • Διαθεσιμότητα: 3-7 ημέρες
  • 32,24€
  • 23,40€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,40€

Διαθέσιμες Επιλογές